Takim i Ambasadores Faber me kongresmenin Jeff Fortenberry

Faleminderit kongresmenit Jeff Fortenberry për vlerësimin ndaj vendimit të Qeverisë Shqiptare për strehimin e shtetasve afgan. Palët diksutuan mbi forcimin e lidhjeve mes instittucioneve të shtetit të Nebraskës dhe Shqipërisë
Gjithashtu, u shprehën urimet e rastit për anëtarësimin e tij në Kaukusin e Çështjeve Shqiptare në Kongresin Amerikan.

Adresa

Ambasada ne Uashington
2100 S Street, NW
Washington DC 20008

Tel / Fax

Tel.: +1-202-223 4942
Fax: +1-202-628 7342
Numri i emergjencës: +1 347 241 4434

E-MAIL

embassy.washington@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 15:00