Takim me Drejtorin e Europes dhe Juglindore te Departamentit te Tregtise te SHBA-ve

Ambasadorja Floreta Luli Faber, zhvilloi je takim me Drejtorin e Ri te Europes Qendrore dhe Juglindore te Departamentit te Tregtiste SHBA- ve, Michael Rogers. Ambasadorja shprehu vleresimin per bashkepunimin me kete Departament dhe theksoi nevojen per rritje per bashkepunim ekonomik ndermjet dy vendeve.
Lidhur me kete, Ambasadorja shprehu gatishmerine e Ambasades per intensifikimin e ketij bashkepunimi nepermjet nje koordinimi me te mire ndermjet dy instuticioneve me qellim njohjen e kompanive amerikane me mundesite e e investimeve dhe projekteve qe ofron Shqiperia ne fusha te ndryshme si infrastruktura dhe enrgjia qe mund te perbejn inters per keto kompani.

Adresa

Ambasada ne Uashington
2100 S Street, NW
Washington DC 20008

Tel / Fax

Tel.: +1-202-223 4942
Fax: +1-202-628 7342
Numri i emergjencës: +1 347 241 4434

E-MAIL

embassy.washington@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 15:00