Takim me drejtuesin e fondacionit të Fundjavë Ndryshe z. Arbër Hajdari.

Ambasadorja Faber zhvilloi një takim me drejtuesin e fondacionit të Fundjavë Ndryshe z. Arbër Hajdari. Në takim u shkëmbyen ide e qëndrime të ndryshme mbi vullnetarizmin në SHBA dhe rëndësinë e përfshirjes së të rinjve në punë vullnetare në Shqipëri si pjesë e programeve shkollore të arsimit të lartë.
 
Gjatë takimit u diskutua edhe mbi nevojën për mbështetje të grupeve vulnerabël në Shqipëri, duke u ndalur tek nevoja e programeve për të moshuarit. Aty u theksua dhe domosdoshmëria e bashkëpunimit me komunitetin shqiptar në SHBA për ti dhënë një shtysë akoma më të madhe kësaj mbështetjeje dhe duke kontribuar për njerëzit në nevojë.

Adresa

Ambasada ne Uashington
2100 S Street, NW
Washington DC 20008

Tel / Fax

Tel.: +1-202-223 4942
Fax: +1-202-628 7342
Numri i emergjencës: +1 347 241 4434

E-MAIL

embassy.washington@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 15:00