Takim me Nen- Sekretaren e Shtetit per Arsimin dhe Ceshtjet Kulturore, zj. Marie Royce.

Ambasadorja Zj. Floreta Faber, zhvilloi nje takim me Ndihmesen Sekretaren e Shtetit per Arsimin dhe ceshtjet  Kulturore, Zj Marie Royce per te ekspoluar mundesite e reja te bashkepunimit ne fushen e edukimit dhe kultures, ne kuader te ketyre programve. Gjate bisedes s etyre u theksua trendi pozitiv i akordimit te bursave dhe u dakordesua te shihen rruget e bashkepunimit nepermjet mekanizmave ligjor per rritjen e numrit te tyre.

Adresa

Ambasada ne Uashington
2100 S Street, NW
Washington DC 20008

Tel / Fax

Tel.: +1-202-223 4942
Fax: +1-202-628 7342
Numri i emergjencës: +1 347 241 4434

E-MAIL

embassy.washington@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 15:00