Takim me themeluesen e Shoqates Shqipetare te Grave dhe Vajzave

Ambasadorja Znj. Floreta Luli- Faber zhvilloi nje takim me themeluesen e Shoqates Shqipetare te Grave dhe Vajzave( Association of Albanian Girls and Woman ( AAGW), anti- trafic) dhe Znj. Teuta Bucaj, mbeshtetese e AAGW, Drejtore e Burimeve Njerezore ne SHBA per UNHCR. Ambasadorja shprehu mirenjohjen per perkushtimin dhe angazhimin e AAGW ne Shqiperi.
Gjithashtu, Ambasadorja ofroi gatishmerine e Ambasades per te bashkepunuar ne organizimin e aktiviteteve qe do te kene fokus informimin e shoqatave dhe veprimtarive te komunitetit Shqipetar mbi rendesine e misoni te kesaj shoqate ne ndihme te viktimave te trafikimit.

Adresa

Ambasada ne Uashington
2100 S Street, NW
Washington DC 20008

Tel / Fax

Tel.: +1-202-223 4942
Fax: +1-202-628 7342
Numri i emergjencës: +1 347 241 4434

E-MAIL

embassy.washington@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 15:00