Takm me nje grup studentesh nga Kolegji Wheaton ne qytetin e Chicagos

Nje grup studentesh nga Kolegji Wheaton ne qytetin Chicagos, zhvilluan nje tkim me Ambasadoren, Znj. Floreta Luli- Faber. Si pjese e nje kursi veror intensiv mbi Politiken dhe Qeverisjen Amerikan, studentet vizituan Washington D.C. per te realizuar nje numer takimesh ne Senatin dhe Kongresin Amerikan, per tu njohur me mire me menyren e funksionimit te ketyre instituioneve.
Te intersuar dhe per diskutimet ne fushen e Mardhenieve Nderkombetare, studentet kishin  interes te informoheshin per marrdheniet midis Shqiperise dhe Shtetit Amerikan. Ambasadorja u shpreh se " ishte kenaqesi te takohej me keta studente, te fliste per zhvillimet ne nje vend me demokraci te re dhe mardheniet e partneritetit strategjik me SHBA- ne ". Pjese e ketij grupi ishte dhe studenti Shqiptaro- Amerikan, Aaron Doci, i cili ishte mjaft aktiv gjate ketij takimi.

Adresa

Ambasada ne Uashington
2100 S Street, NW
Washington DC 20008

Tel / Fax

Tel.: +1-202-223 4942
Fax: +1-202-628 7342
Numri i emergjencës: +1 347 241 4434

E-MAIL

embassy.washington@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 15:00