Transformimi i te ardhmes se grave.

Ambasadorja Floreta Luli Faber mori pjese ne aktivitetin  " Transformimi i te ardhmes se grave", organizuar nga OpenGovHub dhe fondacioni Kade Spate. Ambasadorja ne pershendetjen e saj vuri ne paj rolin e grave dhe vajzave ne shoqerine Shqipetare, ndryshimet e medha qe kane ndoshur ne rritjen e perfaqesimit te grave ne te gjithat fushat e jetes e ne menyre te vecante rritjen e perfaqesimit te grave ne politike dhe vendimarrje.

 

 

Adresa

Ambasada ne Uashington
2100 S Street, NW
Washington DC 20008

Tel / Fax

Tel.: +1-202-223 4942
Fax: +1-202-628 7342
Numri i emergjencës: +1 347 241 4434

E-MAIL

embassy.washington@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 15:00