Xhiroja e Botes permes Ambasadave - Dyert e hapura te Ambasades Shqipetare ne D.C.

Ambasada e Shqiperise ne SHBA hapi dyert e saj per te tretin vit radhazi per vizitoret dhe qytetaret e Washington D.C. Aktiviteti ngjalli  nje interes te vecante prej me shume se kater mije e peseqind vizitor. Qytetaret Amerikan paten mundesine te  shijonin ushqimin dhe pijet tradicionale shqipetare, mbi te gjittha vallet dhe muziken e trojeve Shqipetare.
 Per here te pare, aktiviteti i organizuar nag Ambasada Shqipetare ne D.C, spikati  me organizimin e nje shorteu, i cili ofroi nje pakete turistike 10 ditore per te vizituar Shqiperine.Nje falenderim i vecante iu kushtua spensorve te cilet paketen turistike, Kompanis se Veres US, Stone Castle Wine, Premium beach hotel, Mak Albania Hotel si dhe operatorit turistik Vas Vastour

Adresa

Ambasada ne Uashington
2100 S Street, NW
Washington DC 20008

Tel / Fax

Tel.: +1-202-223 4942
Fax: +1-202-628 7342
Numri i emergjencës: +1 347 241 4434

E-MAIL

embassy.washington@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 15:00