Zëvendësministri i Financave zhvillon takim në Departamentin e Thesarit

Në kuadër të vizitës në Uashington DC me rastin e takimeve vjetore të FMN-se dhe BB-së, Zëvendësministri i Financave, i cili shoqëronte Ministrin Ahmetaj gjatë kësaj vizite, zhvilloi një takim me Zëvendës Ndihmës Sekretaren e Thesarit për Evropën, znj. Clay Berry, gjatë të cilit u diskutua bashkëpunimi mes dy vendeve në fushën e financës, si dhe mundësia e nisjes së negociatave për marrëveshjen e shmangies së tatimit të dyfishtë.

Adresa

Ambasada ne Uashington
2100 S Street, NW
Washington DC 20008

Tel / Fax

Tel.: +1-202-223 4942
Fax: +1-202-628 7342
Numri i emergjencës: +1 347 241 4434

E-MAIL

embassy.washington@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 15:00