Flamuri kombëtar u ngrit në Bashkinë e Otavës për nder të 109 vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë!

Gjatë një ceremonie të organizuar nga ambasada, mëngjesin e 28 nëntorit flamuri kombëtar u ngrit në Bashkinë e Otavës, për nder të 109 vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë!

Të pranishmit i përshëndeti ambasadori i Shqipërisë, z. Ermal Muça dhe ambasadori i Kosovës, z. Adriatik Kryeziu.

Ceremonia vijoi në ambientet e ambasadës së Shqipërisë ku çifti i muzikantëve profesionistë nga Toronto, znj. Entela Galanxhi dhe z. Qazim Kallushi performuan pjesë muzikore nga kompozitorët shqiptarë, duke krijuar atmosferën e festës!

Ceremonia u organizua në përputhje me rregullat në kuadër të COVID-19.

Adresa

Ambasada Shqiptare
130 Albert Street, suite
302 Ottawa, ON, KIP 5G4

Tel / Fax

Tel. +1 613 236 3053
Tel: +1 613 236 3053
Fax. +1 613 236 0804

Only Emergency Cases! Tel: 001 613 864 75 75

E-MAIL

embassy.ottawa@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00