Rifillon mësimi i gjuhës shqipe në Montreal.

Ambasadori Muça i është bashkuar entuziazmit të fëmijëve dhe familjeve të tyre për rifillimin e mësimit të gjuhës shqipe në Montreal, fryt i përpjekjeve të Bashkësisë Shqiptare të këtij qyteti. Ai ka dhuruar abetaret dhe librat për mësimin e gjuhës shqipe, si edhe disa libra për lexim jashtëshkollor. 
Suksese, të dashur fëmijë, në rrugëtimin e mësimit të gjuhës sonë të bukur shqipe! 

Adresa

Ambasada Shqiptare
130 Albert Street, suite
302 Ottawa, ON, KIP 5G4

Tel / Fax

Tel. +1 613 236 3053
Tel: +1 613 236 3053
Fax. +1 613 236 0804

Only Emergency Cases! Tel: 001 613 864 75 75

E-MAIL

embassy.ottawa@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00