25-vjet aktivitet dhe veprimtari e Organizatës jofitimprurëse “Buzëqeshja e Fëmijës”

Në 25 vjetorin e saj Organizata jofitimprurëse “Buzëqeshja e Fëmijës”, organizoi një mbrëmje Gala me praninë e Presidentes së Republikës së Greqisë, znj. Katerina Sakellaropoulou, anëtarëve të kabinetit qeveritar, personaliteteve greke, përfaqësuesve të trupit diplomatik etj.

Të gjithë fëmijët e pambrojtur kudo që janë, kanë nëvojë për dashurinë tonë, mbështetjen tonë, u shpreh Oficerja Koordinuese për Diasporën, znj. Joneda Dodaj, e pranishme në këtë event.

25 vjet më parë, 10-vjeçari Andreas Giannopoulos shprehu në ditarin e tij dëshirën për t’i kthyer buzëqeshjen fëmijëve në nevojë, çka u quajt dita e themelimit të Organizatës për mbrojtjen e çdo fëmije dhe familje në Greqi.

Asgjë nuk ishte e lehtë, por falë kontributit qytetar, përkushtimit të vullnetarëve, Organizata ia doli të mbështesë 1.802.303 fëmijë dhe familjet e tyre për një jetë më mirë.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Vekiareli 7 Filothei 15237,
Athens. GR

Tel / Fax

Tel. +30 210 6876212
+30 2106876213
+30 2106876215
+30 210 6876200
Fax. +30 210 6876223
Nr. i emergjencave : +30 694165 8183

E-MAIL

embassy.athens@mfa.gov.al
Zyra Konsullore

consulate.athens@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Sektori Konsullor
9:00-14:30