Ambasadorja Hajdaraga merr pjesë në Konferencën Ndërkombëtare të Lidershipit të Grave

Në një bashkëbisedim të frytshëm e konstruktiv, Ambasadorja e Republikës së Shqipërisë në Greqi, znj. Luela Hajdaraga në bashkëpunim me Ambasadoren e Republikës Federale të Nigerisë, znj. Nimi Akinkugbe dhe Ambasadoren e Afrikës Lindore, znj. Beryl Sisulu, mori pjesë në Konferencën Ndërkombëtare të Lidershipit të Grave me titull “Building Tribes”.

Duke përfaqësuar grupin e “Grave Ambasadore në Republikën Helene”, bashkëbisedueset shkëmbyen njohuritë, përvojat dhe pikëpamjet e tyre mbi fuqizimin e rolit të gruas në fushën e diplomacisë, duke u ndalur veçanërisht në ndërtimin e rrjeteve solide të grave Ambasadore që shërbejnë në Greqi.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Vekiareli 7 Filothei 15237,
Athens. GR

Tel / Fax

Tel. +30 210 6876212
+30 2106876213
+30 2106876215
+30 210 6876200
Fax. +30 210 6876223
Nr. i emergjencave : +30 694165 8183

E-MAIL

embassy.athens@mfa.gov.al
Zyra Konsullore

consulate.athens@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Sektori Konsullor
9:00-14:30