Ambasadorja znj. Hajdaraga zhvillon takime pune me zyrtarë të lartë të institucioneve të Republikës së Armenisë

Gjatë vizitës së saj në Armeni, Ambasadorja znj. Luela Hajdaraga zhvilloi edhe disa takime të rëndësishme, konkretisht me: Zëvendës Ministrin e Jashtëm, z. Paruyr Hovhannisyan, Zëvendës Ministrin e Ekonomisë, z. Armen Arzumanyan, Zëvendës Ministrin e Arsimit, Shkencës, Kulturës dhe Sportit, z. Artur Martirosyan, Drejtorin e Departamentit Evropian të MPJ-së, z. Ara Margaryan dhe Zëvendës Drejtorin të Protokollit të Shtetit, z. Karen Israyelyan.
 
Gjatë këtyre takimeve, bashkëbiseduesit diskutuan mbi ecurinë e marrëdhënieve mes dy vendeve në kuadrin bilateral dhe multilateral, mbi mundësi të reja për zgjerimin e bashkëpunimit në fusha me interes të përbashkët - me fokus të veçantë në ekonomi dhe turizëm, plotësimin e kuadrit bazë ligjor nëpërmjet nënshkrimit të disa marrëveshjeve të reja, pjesëmarrje në aktivitete ekonomike, mundësi për takime dhe vizita në nivele të larta, për periudhën në vijim.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Vekiareli 7 Filothei 15237,
Athens. GR

Tel / Fax

Tel. +30 210 6876212
+30 2106876213
+30 2106876215
+30 210 6876200
Fax. +30 210 6876223
Nr. i emergjencave : +30 694165 8183

E-MAIL

embassy.athens@mfa.gov.al
Zyra Konsullore

consulate.athens@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Sektori Konsullor
9:00-14:30