Mbi konferencën me temë “Rruga e Shqipërisë drejt BE-së, sfidat dhe perspektivat”

Në kuadër të Projektit të Binjakëzimit “Forcimi i mëtejshëm i Kuvendit të Shqipërisë në kontekstin e anëtarësimit të Shqipërisë në BE”, nën kujdesin e Programit IPA 2014, u zhvillua në Tiranë ceremonia zyrtare e hapjes së këtij projekti me temë “Rruga e Shqipërisë drejt BE-së, sfidat dhe perspektivat”

Ky aktivitet, i cili financohet nga Bashkimi Evropian, ka për qëllim rritjen e efikasitetit, pjesëmarrjes dhe transparencës së Parlamentit Shqiptar në rrugën e anetarësimit të vendit në BE, në të cilin ekspertë nga Shtetet Anëtare të BE-së, me ndihmën e Parlamentit Shqiptar, do të organizojnë një sërë trajnimesh dhe seminaresh.

Në këtë aktivitet binjakëzimi ishin të pranishëm përfaqësues së Parlamentit grek dhe Senatit të Republikës së Italisë.

Parlamenti i Republikës së Greqisë u përfaqësua nga deputeti dhe ish - ZëvendësMinistri i Punëve të Jashtme Nikos Xydakis, Kryetarja e Grupit të Miqësisë Shqiptaro - Greke, Znj. Meropi Tzoufi, Sekretari Z. Konstantinos Barkas dhe anëtari i Grupit të Miqësisë, Z. Konstantinos Karagounis.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Vekiareli 7 Filothei 15237,
Athens. GR

Tel / Fax

Tel. +30 210 6876212
+30 2106876213
+30 2106876215
+30 210 6876200
Fax. +30 210 6876223
Nr. i emergjencave : +30 694165 8183

E-MAIL

embassy.athens@mfa.gov.al
Zyra Konsullore

consulate.athens@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Sektori Konsullor
9:00-14:30