Mbi nënshkrimin e një Memorandumi Βashkëpunimi Shqipëri-Greqi, në kuadrin e pjesëmarrjes së personave me aftësi të kufizuara në aktivitete sportive

Ambasadorja Luela Hajdaraga, priti sot, në një takim Shefin e Marrëdhënieve Ndërkombëtare dhe Politikave Evropiane të Ministrisë së Kulturës dhe Sporteve të Greqisë, z. Dionisios Karakasis, Kryetarin e Komitetit Helenik Paraolimpik, z. Christos Kaloudis dhe Drejtorin e këtij Komiteti, z. Saki Kostari.

Bashkëbiseduesit diskutuan mbi mundësitë e bashkëpunimit midis dy vendeve, si dhe nënshkrimin e një Memorandumi Βashkëpunimi Shqipëri-Greqi, në kuadrin e qasjes dhe përfshirjes së personave me aftësi të kufizuara në aktivitete sportive.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Vekiareli 7 Filothei 15237,
Athens. GR

Tel / Fax

Tel. +30 210 6876212
+30 2106876213
+30 2106876215
+30 210 6876200
Fax. +30 210 6876223
Nr. i emergjencave : +30 694165 8183

E-MAIL

embassy.athens@mfa.gov.al
Zyra Konsullore

consulate.athens@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Sektori Konsullor
9:00-14:30