Mbi projektin e rrjetëzimit të bizneseve shqiptare në Greqi

"Nëntori Shqiptar" bëri bashkë këtë herë përfaqësues të stafit diplomatik të Ambasadës Shqiptare në Athinë dhe përfaqësues e profesionistëve të komunitetit shqiptar të biznesit në Greqi nga të gjitha fushat.
 
Ambasadorja e RSH-së në Athinë, znj.Luela Hajdaraga, duke theksuar rëndësinë e rrjetëzimit të biznesve në një platformë të përbashkët biznesi, u shpreh ndër të tjera se "Dyert e bashkëpunimit janë të hapura për këdo që mendon se mund të ndihmojë në krijimin e një platforme të përbashkët biznesi, e cila do të funksionojë jo vetëm si një dritare informuese midis palëve të interesit dhe si platformë promovuese e biznesve të drejtuara nga përfaqësues të komunitetit shqiptar në Greqi, por do t’i shërbejë edhe forcimit dhe fuqizimit të këtij komuniteti".
 
Ky takim ia arriti qëllimit me ngritjen e një grupi pune për formatimin dhe realizimin e projektit të rrjetëzimit të këtyre bizneseve, për t’i hapur rrugën më pas formalizimit dhe funksionimit të platformës së bizneseve shqiptare në Greqi. 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Vekiareli 7 Filothei 15237,
Athens. GR

Tel / Fax

Tel. +30 210 6876212
+30 2106876213
+30 2106876215
+30 210 6876200
Fax. +30 210 6876223
Nr. i emergjencave : +30 694165 8183

E-MAIL

embassy.athens@mfa.gov.al
Zyra Konsullore

consulate.athens@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Sektori Konsullor
9:00-14:30