Mbi Tryezën e Rrumbullakët me temë “Antiteza, transformime dhe arritje në një botë që ndryshon”

Ambasadorja e RSH-së në Athinë, znj. Luela Hajdaraga mori pjesë në edicionin e 26-të të Tryezës së Rrumbullakët Qeveritare, i cili u zhvillua nga datat 5-7 korrik 2022.

Në këtë eveniment, organizuar nga Qeveria greke dhe "The Economist", me temë “Antiteza, transformime dhe arritje në një botë që ndryshon”, u shkëmbyen mendime nga udhëheqës prej vendeve të ndryshme të botës, ministra, zyrtarë të lartë, përfaqësues të organizatave ndërkombëtare, akademikë, gazetarë dhe sipërmarrës.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Vekiareli 7 Filothei 15237,
Athens. GR

Tel / Fax

Tel. +30 210 6876212
+30 2106876213
+30 2106876215
+30 210 6876200
Fax. +30 210 6876223
Nr. i emergjencave : +30 694165 8183

E-MAIL

embassy.athens@mfa.gov.al
Zyra Konsullore

consulate.athens@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Sektori Konsullor
9:00-14:30