Ministria e Punëve të Jashtme shpall logon fituese të përfaqësimit të kandidaturës së Shqipërisë në Këshillin e të Drejtave të Njeriut

Ministria e Punëve Jashtme ka kënaqësinë informojë se mbyllje konkursit për dizajnin e logos përfaqësuese kandidaturës Shqipërisë Këshillin e Drejtave Njeriut 2015-2017, komisioni i ngritur për vlerësimin e propozimeve ardhura, ka vendosur përzgjedhjen e propozimit nga MacCann Tirana si logon fituese.

Logoja mishëron thelbin e saj frymën e kandidaturës Këshillin e Drejtave Njeriut. zemër saj është forma e shqiponjës flamurin shqiptar dhe simbolika e ngjyrave tij, krijuar nga silueta njerëzore. Pozicioni dhe dinamika e tyre sugjeron dhe aspiratën shqiptare drejt standardeve larta fushën e drejtave njeriut. Logoja mbart nj stil rinor, bashkëkohor dhe dinamik.

Ministria e Punëve Jashtme, falënderon gjithë pjesëmarrësit këtë konkurs hapur për propozimet dhe interesin e shprehur, çka flet edhe për interesin e lartë shoqërisë shqiptare për Drejtat e Njeriut vendin tonë.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Vekiareli 7 Filothei 15237,
Athens. GR

Tel / Fax

Tel. +30 210 6876212
+30 2106876213
+30 2106876215
+30 210 6876200
Fax. +30 210 6876223
Nr. i emergjencave : +30 694165 8183

E-MAIL

embassy.athens@mfa.gov.al
Zyra Konsullore

consulate.athens@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Sektori Konsullor
9:00-14:30