Photo of the day

Foto familjare me stafin në ambientet e Ambasadës së Republikës së Shqipërisë në Athinë me rastin e mirëseardhjes së Ambasadores së Jashtëzakonshme dhe Fuqiplotë, Znj. Luela Hajdaraga.

Në takimin e zhvilluar, Ambasadorja e re shprehu mirënjohjen dhe vlerësimin për punën e palodhur të personelit, në ofrimin e një numri të madh shërbimesh gjatë tremujorit të fundit.

Gjithashtu Hajdaraga inkurajoi vazhdimin e punës për përmirësimin e marrëdhënieve midis dy shteteve dhe  procesin e shërbimit ndaj bashkëatdhetarëve, duke theksuar se ambasada jonë është shtëpia e çdo qytetari në Greqi.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Vekiareli 7 Filothei 15237,
Athens. GR

Tel / Fax

Tel. +30 210 6876212
+30 2106876213
+30 2106876215
+30 210 6876200
Fax. +30 210 6876223
Nr. i emergjencave : +30 694165 8183

E-MAIL

embassy.athens@mfa.gov.al
Zyra Konsullore

consulate.athens@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Sektori Konsullor
9:00-14:30