Premiera e shfaqjes teatrale “Vendi ku nuk vdes kurrë”

Premiera e shfaqjes “Vendi ku nuk vdes kurrë”, me regjizor Enke Fezollari dhe intepretimin e shkëlqyer të aktorëve Amalia Arseni, Vefi Redhi, Athina Karagioti, në Teatrin në Teatrin “Stathmos”  Athinë, u mirëprit me duartrokitje dhe emocione nga publiku.

Ambasadorja e Republikës së Shqipërisë, znj. Luela Hajdaraga dhe Udhëheqësi i Zyrës së Interesave të Kosovës në Greqi, z. Fitim Gllareva, së bashku me diplomatë, i uroi dhe i përgëzoi artistët shqiptarë e grekë për shfaqjen sentimentale e cila u ndoq me shumë interes.

Shfaqjet do të vijojnë në Teatrin “Stathmos”, çdo të mërkurë dhe të enjte, ora 20:30 deri në datën 27 tetor 2021.

Mos i humbisni!

Urime regjizorit dhe gjithë aktorëve!

Adresa

Ambasada Shqiptare
Vekiareli 7 Filothei 15237,
Athens. GR

Tel / Fax

Tel. +30 210 6876212
+30 2106876213
+30 2106876215
+30 210 6876200
Fax. +30 210 6876223
Nr. i emergjencave : +30 694165 8183

E-MAIL

embassy.athens@mfa.gov.al
Zyra Konsullore

consulate.athens@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Sektori Konsullor
9:00-14:30