Promovohet krijimtaria e z. Iliaz Bobaj, një ndër shktimtarët më të njohur në Greqi

Krijmtaria e Iliaz Bobaj, një ndër shkrimtarët më të spikatur të botës së letrave në Greqi dhe jo vetëm, bëri bashkë në ambientet e ambasadës artistë, poetë, kritikë arti, muzikantë.

Për miqtë, kolegët dhe artëdashësit e pranishmëm në aktivitet, Iliaz Bobaj, u vlerësua shkrimtar i lexuar, poet i dëshiruar, plublicist i vlerësuar, humorist me penë të hollë, fabulist i shkëlqyer, përkthyes brilant, gazetar aktiv i medias shqiptare në Greqi.

Është një kënaqësi e veçantë, u shpreh Ambasadorja znj. Luela Hajdaraga gjatë eventit, që fituesin e 14 çmimeve letrare, ta kemi pjesë të aktiviteteve të "Nëntorit Shqiptar".

Pjesë e këtij eventi ishte edhe grupi polifonik, i cili me zërin dhe interpretimin e mrekullueshëm, i dha një tjetër dimension artistik mbrëmjes.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Vekiareli 7 Filothei 15237,
Athens. GR

Tel / Fax

Tel. +30 210 6876212
+30 2106876213
+30 2106876215
+30 210 6876200
Fax. +30 210 6876223
Nr. i emergjencave : +30 694165 8183

E-MAIL

embassy.athens@mfa.gov.al
Zyra Konsullore

consulate.athens@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Sektori Konsullor
9:00-14:30