Takim me Ambasadorin e Republikës Federale të Gjermanisë, z. Dr. Ernst Reichel

Ambasadorja e Republikës së Shqipërisë, znj. Luela Hajdaraga zhvilloi një takim kortezie me Ambasadorin e Republikës Federale të Gjermanisë, z. Dr. Ernst Reichel.
 
Gjatë takimit, Ambasadorët vlerësuan marrëdhëniet e partneritetit strategjik mes dy vendeve, ecurinë shumë të mirë të bashkëpunimit shumëdimensional, rëndësinë e donacioneve gjermane për Shqipërinë, mbështetjen e vazhdueshme dhe të fortë të Gjermanisë në progresin e Shqipërisë drejt integrimit në BE, rolin kyç të Gjermanisë në rajonin tonë dhe Procesin e Berlinit, si dhe mbi zhvillimet e fundit në rajon.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Vekiareli 7 Filothei 15237,
Athens. GR

Tel / Fax

Tel. +30 210 6876212
+30 2106876213
+30 2106876215
+30 210 6876200
Fax. +30 210 6876223
Nr. i emergjencave : +30 694165 8183

E-MAIL

embassy.athens@mfa.gov.al
Zyra Konsullore

consulate.athens@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Sektori Konsullor
9:00-14:30