Takim me Drejtorin e Përgjithshëm për Çështjet Evropiane, Ambasadorin Leonidas Rokanas dhe me Drejtoren për Marrëdhëniet me Jashtë të BE-së, znj. Konstantina Kamitsi

Në Ministrinë e Punëve të Jashtme të Greqisë, Delegacioni i Kuvendit të Shqipërisë zhvilloi një takim me Drejtorin e Përgjithshëm për Çështjet Evropiane, Ambasadorin Leonidas Rokanas dhe me Drejtoren për Marrëdhëniet me Jashtë të BE-së, znj. Konstantina Kamitsi.

Gjatë takimit u diskutua për procesin e integrimit evropian të Shqipërisë dhe vendeve të Ballkanit Perëndimor - mbështetjen e Greqisë në këtë proces, si dhe lidhur me marrëdhëniet shumë të mira shqiptaro-greke dhe vullnetin e përbashkët për forcimin e mëtejshëm të tyre.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Vekiareli 7 Filothei 15237,
Athens. GR

Tel / Fax

Tel. +30 210 6876212
+30 2106876213
+30 2106876215
+30 210 6876200
Fax. +30 210 6876223
Nr. i emergjencave : +30 694165 8183

E-MAIL

embassy.athens@mfa.gov.al
Zyra Konsullore

consulate.athens@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Sektori Konsullor
9:00-14:30