Takim me Kryetarin e Bashkisë së Saronikos, z. Petro Filippou

Ambasadorja Luela Hajdaraga, e shoqëruar nga Oficerja Koordinuese për Diasporën Joneda Dodaj dhe Ministri Këshilltar Aleks Jaso, pritën në ambientet e Ambasadës Kryetarin e Bashkisë së Saronikos, z. Petro Filippou.

Në takim mori pjesë edhe Dr. Panagiotis Koliomichalis, i dekoruar me titullin e lartë “Kalorës i Urdhrit të Flamurit” për kontributin e tij të jashtëzakonshëm humanitar për popullin shqiptar.

Në një atmosferë tepër miqësore,​ bashkëbiseduesit diskutuan me një frymë pozitive rreth çështjeve kulturore dhe arsimore, si dhe mundësive të bashkëpunimit midis Shqipërisë dhe Greqisë.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Vekiareli 7 Filothei 15237,
Athens. GR

Tel / Fax

Tel. +30 210 6876212
+30 2106876213
+30 2106876215
+30 210 6876200
Fax. +30 210 6876223
Nr. i emergjencave : +30 694165 8183

E-MAIL

embassy.athens@mfa.gov.al
Zyra Konsullore

consulate.athens@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Sektori Konsullor
9:00-14:30