Takim me Organizatat e Grave Shqiptare në Greqi

Në kuadër të intensifikimit të bashkëpunimit dhe forcimit të komunikimit ndërmjet Ambasadës, AKD-së dhe strukturave organizative të grave shqiptare, u zhvillua një tryezë e rrumbullakët me shoqatat e grave që zhvillojnë aktivitetin e tyre në Greqi.

Duke u ndalur tek modeli i gruas shqiptare në diasporë, kontributin e jashtëzakonshëm të saj në rritjen dhe edukimin e brezit të dytë, ndikimin, rolin e patjetërsueshëm për integrimin por jo asimilimin e këtij brezi, të gjitha palët ranë dakort se vetëm të organizuara dhe koordinuara mund të bëhet gjithçka.

Ambasada do të mbështesë fuqizimin institucional dhe promovimin e gruas në shoqërinë civile të komunitetit shqiptar.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Vekiareli 7 Filothei 15237,
Athens. GR

Tel / Fax

Tel. +30 210 6876212
+30 2106876213
+30 2106876215
+30 210 6876200
Fax. +30 210 6876223
Nr. i emergjencave : +30 694165 8183

E-MAIL

embassy.athens@mfa.gov.al
Zyra Konsullore

consulate.athens@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Sektori Konsullor
9:00-14:30