Takim zyrtar me Kryebashkiakun e Iraklios, z. Vasilis Labrinos

Iraklio - Ambasadorja, znj. Luela Hajdaraga, e shoqëruar nga Oficerja Koordinuese për Diasporën, znj. Joneda Dodaj dhe Kryetari i shoqatës “Bashkimi Shqiptar Iraklio”, z. Vangjel Halilaj, ka zhvilluar një takim me Kryebashkiakun e Iraklios, z. Vasilis Labrinos.
 
Ne takim u shkëmbyen mendime për çështje me interes të përbashkët, dhe mundësitë për thellimin e bashkëpunimit mes dy vendeve në nivelin e pushtetit vendor, si dhe mes Bashkisë së Iraklios dhe Ambasadës

Adresa

Ambasada Shqiptare
Vekiareli 7 Filothei 15237,
Athens. GR

Tel / Fax

Tel. +30 210 6876212
+30 2106876213
+30 2106876215
+30 210 6876200
Fax. +30 210 6876223
Nr. i emergjencave : +30 694165 8183

E-MAIL

embassy.athens@mfa.gov.al
Zyra Konsullore

consulate.athens@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Sektori Konsullor
9:00-14:30