Takimi i përfaqësuesve të MPJ-së me komunitetin shqiptar në Athinë.

Takimi i Sekretarit të Përgjithshëm të Ministrisë së Punëve të Jashtme, z.Qirjako Qirko, Ambasadorit të Republikës së Shqipërisë në Athinë, z. Dashnor Dervishi dhe Drejtorit të Çështjeve Konsullore, z. Gazmend Barbullushi, me një grup përfaqësues të komunitetit shqiptar në Athinë, gjatë të cilit u shkëmbyen mendime lidhur me disa çështje të problematikës së përditshme, me të cilën po përballet komuniteti, duke u përqendruar kryesisht në çështje me karakter konsullor.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Vekiareli 7 Filothei 15237,
Athens. GR

Tel / Fax

Tel. +30 210 6876212
+30 2106876213
+30 2106876215
+30 210 6876200
Fax. +30 210 6876223
Nr. i emergjencave : +30 694165 8183

E-MAIL

embassy.athens@mfa.gov.al
Zyra Konsullore

consulate.athens@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Sektori Konsullor
9:00-14:30