Vijon dorëzimi i librave mësimorë dhe jashtëshkollorë të mësimit të gjuhës shqipe në Diasporën shqiptare në Greqi

Në ambientet e Ambasadës së RSH-së në Athinë, znj. Ilira Ndrio Bakalli, mësuese e gjuhës shqipe pranë "Rrjetit për të Drejtat e Fëmijëve" në Athinë, në prani të znj. Joneda Dodaj, Oficere Koordinuese për Diasporën në Athinë, mori në dorëzim librat shkollorë dhe jashtëshkollorë për vitin 2020-2021.

Librat e ofruar janë mundësuar nga Qendra e Botimeve për Diasporën, me mbështetjen e Ministrisë për Evropën dhe Punët e Jashtme dhe nën kujdesin e veçantë të Ministrit të Shtetit për Diasporën.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Vekiareli 7 Filothei 15237,
Athens. GR

Tel / Fax

Tel. +30 210 6876212
+30 2106876213
+30 2106876215
+30 210 6876200
Fax. +30 210 6876223
Nr. i emergjencave : +30 694165 8183

E-MAIL

embassy.athens@mfa.gov.al
Zyra Konsullore

consulate.athens@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Sektori Konsullor
9:00-14:30