Vizita e Ambasadorit shqiptar z. Dashnor Dervishi, në Kolegjin e Mbrojtjes Kombëtare

8 dhjetor 2015, Ambasadori i Republikës Shqipërisë Greqi z.Dashnor Dervishi, i shoqëruar nga Atasheu i Mbrojtjes,  z. Agim Bezhani, vizitoi Kolegjin e Mbrojtjes Kombëtare, ku mbajti leksion para studenteve për "Zhvillimet Ndërkombëtare zonën Europiane dhe rajonin gjerë Lindjes Mesme dhe marrëdhëniet dypalëshe Shqipëri-Greqi".

Adresa

Ambasada Shqiptare
Vekiareli 7 Filothei 15237,
Athens. GR

Tel / Fax

Tel. +30 210 6876212
+30 2106876213
+30 2106876215
+30 210 6876200
Fax. +30 210 6876223
Nr. i emergjencave : +30 694165 8183

E-MAIL

embassy.athens@mfa.gov.al
Zyra Konsullore

consulate.athens@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Sektori Konsullor
9:00-14:30