Dita Ndërkombëtare e Bamirësisë

Më 5 shtator, me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Bamirësisë, Ambasada e Shqipërisë organizoi një ceremoni në Sheshin Nënë Tereza në Budapest. Bashkë me stafin e Ambasadës të pranishëm në ceremoni ishin Ambasadorja e Kosovës, znj. Luljeta Vuniqi, Ambasadori i Maqedonisë, z. Igor Esmerov, Drejtori për Arsimin pranë Bashkisë së Distriktit XII, Zoltan Gilicze, Këshilltari i Ambasadës së Indisë, Vijay Khanduja, etj. Ambasadori Spasse i falenderoi të pranishmit për pjesëmarrjen dhe kujtoi me ta pjesë nga jeta e Nënë Terezës.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte: 8:30-17:00
E premte: 8:30-14:30

Shërbimi konsullor
E hënë - E premte: 10:00-12:00