Dita Ndërkombëtare e Bamirësisë

“Paqja fillon me një buzëqeshje.” ― Nënë Tereza

Me një buzëqeshje filloi sot Dita Ndërkombëtare e Bamirësisë. Ambasada e Shqipërisë organizoi një ceremoni në Sheshin Nënë Tereza në Budapest. Bashkë me stafin e Ambasadës të pranishëm në ceremoni ishin përfaqësues të Ambasadës së Kosovës, Maqedonisë dhe Indisë. Gjithashtu të pranishëm ishin edhe përfaqësues të Bashkisë së Disktriktit XII si edhe Konsulli i Nderit Avni Hafuzi, miq shqiptarë dhe hungarezë. Ambasadori Spasse i falenderoi të pranishmit për pjesëmarrjen dhe kujtoi që Nënë Terezës edhe sot arrin të bashkojë e të përcojë paqe. 5.09.2018

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte: 8:30-17:00
E premte: 8:30-14:30

Shërbimi konsullor
E hënë - E premte: 10:00-12:00