Dita Ndërkombëtare e përkujtimit të Holokaustit

Një gjest i thjeshtë në memorialin e Holokaustit në Budapest për të përkujtuar viktimat e një "filozofie" të pakuptimtë dhe mizore ...
#NeKujtojmë
#DitaNdërkombetareeHolokaustit

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte: 8:30-17:00
E premte: 8:30-14:30

Shërbimi konsullor
E hënë - E premte: 10:00-12:00