Festohet Dita e Flamurit në Budapest

Në datë 24 nëntor 2016 Ambasada e Republikës së Shqipërisë festoi Ditën e Flamurit në Budapest ne sallën e Muzeut Kombtar të armëve. Të pranishëm ishin zyrtarë të lartë, miq te trupit diplomatik, miq shqiptarë dhe hungarezë. Në këte aktivitet u paraqitën pamje filmike të Shqiperisë dhe gjithë aktiviteti u shoqërua me muzikë shqipitare të luajtura nga Dirigjenti dhe Pedagogu i Akadenisë së Arteve z. Altin Buli.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte: 8:30-17:00
E premte: 8:30-14:30

Shërbimi konsullor
E hënë - E premte: 10:00-12:00