Hungaria rikonfirmoi mbështetjen e saj për Shqipërinë në rrugëtimin drejt Bashkimit Evropian

Më 23 Nëntor 2016, Ministrja e Integrimit, znj. Klajda Gjosha vizitoi Budapestin me ftesë të Ministrit të Punëve të Jashtme dhe Tregtisë, z. Peter Szijjarto. Gjatë bisedimeve, të cilat u zhvilluan në një atmosferë tejet miqësore, Hungaria rikonfirmoi mbështetjen e saj për Shqipërinë ne rrugëtimin drejt Bashkimit Evropian.
Nga ana e saj, Ministrja Gjosha theksoi vendosmërinë e palës shqiptare për të vijuar me reformat, veçanërisht me reformën në drejtësi, dhe përgatitjen e vendit për fazën e negociatave.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte: 8:30-17:00
E premte: 8:30-14:30

Shërbimi konsullor
E hënë - E premte: 10:00-12:00