Muzike shqiptare ne Festivalin e Salföldi Dalföld

Në Balaton, në kuadër të festivalit Salföldi Dalföld ndoqëm Koncerti pianistik me 4 duar ë dy pianisteve Neul-Bit Ha dhe Almira Emiri shoqëruar me fragmente të luajtura nga Domonkos Máté në kitarë.
Krahas repertorit klasik pianistet e mirenjohura sollën pjesëza të muzikës Shqiptare
Krenarë për artistët shqiptarē që prezantohen denjësisht në skenat botërore, por që edhe promovojnë artin dhe kulturën shqiptare

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte: 8:30-17:00
E premte: 8:30-14:30

Shërbimi konsullor
E hënë - E premte: 10:00-12:00