Përmbyllet Sesioni i 3-të i Komisionit të Përbashkët ndërqeveritar për bashkëpunim ekonomik mes Shqipërisë dhe Hungarisë

Më datë 15-16 nëntor 2021 u zhvillua në Budapest Sesioni i 3-të i Komisionit të Përbashkët ndërqeveritar për bashkëpunim ekonomik mes Shqipërisë dhe Hungarisë. Sesioni u përmbyll me nënshkrimin e Protokollit nga kryetarët e të dy delegacioneve. Për palën shqiptare, Protokolli u nënshkrua nga Zv. Ministri i Financave dhe Ekonomisë, z. Besart Kadia, dhe për palën hungareze nga Sekretari i Shtetit te Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Tregtisë, z. Péter Andras Sztàray. Gjithashtu, në fund të Sesionit u nënshkrua dhe një marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së dy vendeve.

On 15-16 November 2021, the 3rd Session of the Joint Intergovernmental Commission for Economic Cooperation between Albania and Hungary took place in Budapest. The session concluded with the signing of the Protocol by the heads of the two delegations. From the Albanian side, the Protocol was signed by Deputy Minister of Finance and Economy, Mr. Besart Kadia, and from the Hungarian side by the Secretary of State of the Ministry of Foreign Affairs and Trade, Mr. Peter Andras Sztàray. Also, at the end of the Session, a cooperation agreement was signed between the Chambers of Commerce and Industry of the two countries.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte: 8:30-17:00
E premte: 8:30-14:30

Shërbimi konsullor
E hënë - E premte: 10:00-12:00