Samiti i II i Diasporës

Të dashur bashkatdhetarë,
Në datat 28 shkurt, 1 dhe 2 mars 2019, me rastin e 575-vjetorit të Lidhjes së Lezhës, Diaspora shqiptare do të mblidhet në Samitin e saj të Dytë në Tiranë. Kemi kënaqësinë të përcjellim ftesën e Kryeministrit Rama drejtuar të gjithë bashkëkombasve, bashkë me linkun http://samiti.diaspora.gov.al/ , ku ka më shumë hollësi mbi këtë aktivitet të shënuar e ku veçojmë zërat “Regjistrohu në Samit” dhe “Programi i Samitit”.

“Samiti është udhërrëfyesi i cili, pavarësisht larmisë së bindjeve vetjake dhe vendndodhjes së gjithsecilit, na jep dorë që, si shqiptarë, t’i qasemi sa më kthjellët sfidave të botës në të cilën jetojmë, trysnisë së teknologjive të informacionit dhe komunikimit, si edhe mënyrave të duhura dhe risiprurëse të organizimit mes nesh, në përputhje me kohën.”

Rrugë të mbarë atyre që do të marrin pjesë dhe suksese!

#SamitiDiaspores2
#SDSH2
#diasporashqiptare
#unejamshqiptar
#TeBashkuarPerShqiperine
#JepniPerNenen
#EGjitheVemendjaPerJU

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte: 8:30-17:00
E premte: 8:30-14:30

Shërbimi konsullor
E hënë - E premte: 10:00-12:00