Samiti i Ujit 2019.

Nga 15 deri më 17 tetor në Budapest do të zhvillohet Samiti i Ujit 2019. Punimet e Samitit u hapën me një fjalim të Presidentit të Hungarisë, Janosh Ader, i cili theksoi rëndësinë e menaxhimit të ujrave dhe nevojën e ndërgjegjësimit për parandalimin ose reduktimin e pasojave që shkaktohen nga krizat e lidhura me ujin e që vijnë prej ndryshimeve klimatike. Pala shqiptare përfaqësohet nga zv.Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë, z. Hantin Bonati.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte: 8:30-17:00
E premte: 8:30-14:30

Shërbimi konsullor
E hënë - E premte: 10:00-12:00