Takim i ministres Manastirliu me ministrin Kasler në Budapest

Ministrja e Shëndetesisë dhe Mbrojtjes Sociale znj. Ogerta Manastirliu u takua me z. Miklos Kasler, Ministrin për Kapacitetet Njerëzore të Hungarisë. Ata diskutuan mbi masat për përballimin e pandemisë si dhe ecurinë e programeve të vaksinimit kundër #Covid19. Gjithashtu u dakordësuan për thellimin e bashkëpunimit mes dy vendeve në sektorin e shëndetësisë, duke filluar nga ndarja e praktikave më të mira të programeve të parandalimit dhe kontrollit të sëmundjeve jo të transmetueshme dhe bashkëpunimit me institucionet e kërkimit shkencor.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte: 8:30-17:00
E premte: 8:30-14:30

Shërbimi konsullor
E hënë - E premte: 10:00-12:00