Ambasadorja Kureta takon Ministrin e Punëve të Jashtme të Polonisë, Jacek Czaputowicz

Më 7 mars 2018, Ambasadorja Shpresa Kureta u prit në një takim të veçantë nga Ministri i Punëve të Jashtme të Polonisë, Jacek Czaputowicz. Në takim u diskutuan marrëdhëniet midis Shqipërisë dhe Polonisë, ecuria e tyre shumë pozitive gjatë viteve të fundit dhe mundësitë reale për intesifikimin e tyre. Ministri Czaputowicz u shpreh se do të mirëpriste një vizitë të Ministrit për Evropën dhe Punët e Jashtme Ditmir Bushati në Varshavë. Në takim u fol gjithashtu për bashkëpunimin midis dy vendeve në çështjet e integrimit evropian të Shqipërisë, si dhe për mbajtjen e Konferencës së parë të Tiranës. 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Ul. .Altowa 1, 02-386
Warszawa,Poland

Tel / Fax

Tel.: +48 22 824 14 27
Fax.:+48 22 824 14 26
Raste urgjente: +48 501194910

E-MAIL


ambasada@albania.waw.pl
embassy.warsaw@mfa.gov.al

'

Orari zyrtar

E hënë- E enjte
08:30 - 17:00
E premte
08:30 - 14:30