Deklarimi i adresës së shtetasve shqiptarë që jetojnë jashtë territorit të Shqipërisë

Shtetasit shqiptarë, që jetojnë dhe punojnë jashtë Shqipërisë mund të deklarojnë adresën e vendbanimit në vendin e rezidencës me anë të portalit https://e-albania.al/, në shërbimin "Deklarimi i adresës së shtetasve shqiptarë që jetojnë jashtë territorit të Republikës së Shqipërisë".

Hapat që duhet të ndiqni për këtë deklarimin janë:

1. Identifikohuni si qytetar në e-albania;

2. Plotësoni formularin e vetëdeklarimit;

3. Ngarkoni dokumentin shoqërues të vendit të rezidencës për të vërtetuar adresën tuaj.

Formulari i vetëdeklarimit elektronik mund të plotësohet për deklarimin e adresës suaj personale ose për anëtarët e së njëjtës familje në rastin kur jetoni në të njëjtin vendbanim.

Vetëdeklarimi i adresës është detyrim ligjor për shtetasit shqiptarë, që jetojnë jashtë territorit të Republikës së Shqipërisë.

https://e-albania.al/eAlbaniaServices/UseService.aspx?service_code=12575

Adresa

Ambasada Shqiptare
Ul. .Altowa 1, 02-386
Warszawa,Poland

Tel / Fax

Tel.: +48 22 824 14 27
Fax.:+48 22 824 14 26
Raste urgjente: +48 501194910

E-MAIL


ambasada@albania.waw.pl
embassy.warsaw@mfa.gov.al

'

Orari zyrtar

E hënë- E enjte
08:30 - 17:00
E premte
08:30 - 14:30