Fillon publikimi i fotografive në profilin tuaj në ‪#‎Instagram‬ me ‪#‎CouloursofAlbania‬

‪#‎ColoursofAlbania‬, mundësia për të gjithë, shqiptarë e të huaj, të tregojnë bukuritë e Shqipërisë nëpërmjet fotografisë.

 

Nga sot, publikoni fotografitë në profilin tuaj në ‪#‎Instagram‬ me ‪#‎CouloursofAlbania‬.

 

Mos harroni, bëni TAG profilin e @ColoursofAlbania, si dhe “Check in” të vendit ku është shkrepur fotografia;

 

Gjithashtu, mund t'i vendosni #ColoursofAlbania edhe fotografive që keni publikuar më parë.

 

Suksese!

Adresa

Ambasada Shqiptare
Ul. .Altowa 1, 02-386
Warszawa,Poland

Tel / Fax

Tel.: +48 22 824 14 27
Fax.:+48 22 824 14 26
Raste urgjente: +48 501194910

E-MAIL


ambasada@albania.waw.pl
embassy.warsaw@mfa.gov.al

'

Orari zyrtar

E hënë- E enjte
08:30 - 17:00
E premte
08:30 - 14:30