Samiti i 3-të i Diasporës Shqiptare , 27-28 qershor 2023

Njoftim për shtyp   Nën kujdesin e Kryeministrit të Republikës së Shqipërisë, z. Edi Rama, në datën 27-28 qershor 2023, Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme do të organizojë në Tiranë, Samitin e 3-të të Diasporës Shqiptare. Në këtë Samit do të diskutohet mbi të ardh

 

NJOFTIM!

Përshëndetje! Në këto ditë të vështira, të përballimit të situatës emergjente, shkaktuar nga COVID-19, të gjithë qytetarët shqiptare që jetojnë e punojnë apo i ka gjetur kjo situatë në Katar, mund t'i adresohen ambasadës për çdo informacion, në numrat e telefonit: +974

 

SHËRBIMET KONSULLORE ONLINE

Kjo faqe ofron listën e proçedurave të automatizuara dhe dixhitalizimin e të gjitha shërbimeve konsullore Aplikim për Asistencë për shtetasit Shqiptar të humbur Aplikim për Vizë Aplikim për asistencë për shtetasit Shqiptarë të ndaluar ose të burgosur A

 

SAMITI I DIASPORËS

- Samiti I DIASPORËS është një aktivitet madhor që organizohet për herë të parë nga Kryeministri i Republikës së Shqipërisë, Z. Edi Rama në datat 18-20 nëntor 2016 në Tiranë. Samiti do të mbledhë individë të shquar nga fusha të ndryshme, drejtues apo përfaqësues të

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Town House 108, Parcel 4,
Pearl-Qatar, P.O. Box 22659
Doha, Qatar.

Tel / Fax

Tel/Fax. 00974-40-027413
Cel. 00974 77 180 778
Nr i emergjences: 0097470277222

E-MAIL

embassy.doha@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00