110 Vjetori i marrëdhënieve diplomatike Shqipëri-Rumani

110 vjet më parë, Shqipëria dhe Rumania vendosën marrëdhëniet diplomatike. Gjatë këtyre viteve bashkëpunimi ynë si aleatë dhe partnerë të NATO-s, është bazuar në vlerat e përbashkëta të paqes, sigurisë dhe stabilitetit rajonal.
 
Të përkushtuar për të forcuar bashkëpunimin në fusha të ndryshme përfshirë dhe procesin e integrimit të Shqipërisë në BE, për të sjellë rezultate të frytshme për vendet dhe popujt tanë.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Str.Duiliu Zamfirescu no.7,
Sector1 , Bucuresti

Tel / Fax

Tel.: +40212119829
Fax.: +40212108039
Numri i emergjences: +40 733368444

E-MAIL

embassy.bucharest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00