Ambasadori Ilir Tepelena pati një takim të frytshëm me zotin Liviu Rogojinaru, Sekretarin rumun të Shtetit në Ministrinë e Ekonomisë

Ambasadori Ilir Tepelena zhvilloi një takim të frytshëm me zotin Liviu Rogojinaru Ministër Sekretar Shteti, në ambientet Ministrisë së Ekonomisë. Ndër çështjet kryesore që u diskutuan me këtë rast ishin: bashkëpunimi ekonomik dhe tregtar ndërmjet dy vendeve ; nxitja e mëtejshme e diplomacisë ekonomike në frymën e trendit pozitiv të viteve të fundit, angazhimi i përbashkët për të realizuar Forumin e Biznesit në Bukuresht, si dhe rëndësia e vendosjes së linje direkte fluturimi Bukuresht-Tiranë.
02/07/2020

Adresa

Ambasada Shqiptare
Str.Duiliu Zamfirescu no.7,
Sector1 , Bucuresti

Tel / Fax

Tel.: +40212119829
Fax.: +40212108039
Numri i emergjences: +40 733368444

E-MAIL

embassy.bucharest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00