Ambasadori Ilir Tepelena takon Sekretaren e Shtetit për Çështjet Evropiane në MPJ rumune znj.Melania-Gabriela Ciot

Bukuresht, Dhjetor 2018 - "Si gjithnjë kënaqësi e veçantë të takoj Sekretaren e Shtetit për Çështjet Evropiane në MPJ rumune znj.Melania-Gabriela Ciot dhe të diskutojmë për bashkëpunimin dypalësh mes të dy vendeve tona dhe integrimin evropian të Shqipërisë, në prag të Presidencës së parë rumune të BE" - Ambasadori Ilir Tepelena takon Sekretaren e Shtetit për Çështjet Evropiane në MPJ rumune znj.Melania-Gabriela Ciot 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Str.Duiliu Zamfirescu no.7,
Sector1 , Bucuresti

Tel / Fax

Tel.: +40212119829
Fax.: +40212108039
Numri i emergjences: +40 733368444

E-MAIL

embassy.bucharest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00