Ambasadori Tepelena paraqet Letrat Kredenciale

Në datë 29 janar 2015, Ambasadori Ilir Tepelena paraqiti Letrat Kredenciale tek Presidenti rumun z. Klaus Iohannis, i shoqëruar nga bashkëpunëtorët e tij, Ministri Këshilltar Luan Topçiu dhe Këshilltari Aleks Jaso.Me këtë rast u zhvillua edhe një takim kortezie ku u diskutua për vullnetin e bashkëndarë për të thelluar më tej marrëdhëniet shumë të mira mes të dy vendeve dhe popujve tanë.Nga ana e tij, Presidenti Iohannis siguroi për mbështetjen e tij dhe të Rumanisë ndaj integrimit evropian të Shqipërisë dhe Ballkanit Perëndimor në BE, si dhe i vlerësoi si tejet të rëndësishme marrëdhëniet rajonale në të gjitha fushat.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Str.Duiliu Zamfirescu no.7,
Sector1 , Bucuresti

Tel / Fax

Tel.: +40212119829
Fax.: +40212108039
Numri i emergjences: +40 733368444

E-MAIL

embassy.bucharest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00