Dita e përkujtimit të Holokaust-it në Ministrinë për Evropën dhe Punët e Jashtme

 

Kjo është një ditë për të nderuar miliona viktima të pafajshme dhe për të kujtuar me krenari mbrojtjen e hebrenjve nga shqiptarët e të të gjitha besimeve.  

 

Por mbi të gjitha kjo është një ditë për të përqendruar përpjekjet dhe energjitë tona kundër rishfaqjes së antisemitizmit dhe të gjitha formave të tjera të diskriminimit.

#WeRemember

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Str.Duiliu Zamfirescu no.7,
Sector1 , Bucuresti

Tel / Fax

Tel.: +40212119829
Fax.: +40212108039
Numri i emergjences: +40 733368444

E-MAIL

embassy.bucharest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00