Drejt një bashkëpunim edhe më dinamik në fushën e ekonomisë mes Shqipërisë dhe Rumanisë

Një takim i frytshëm dhe një diskutim i hapur mes Ambasadorit Ilir Tepelena dhe Sekretares të Shtetit, Gabriela M. Voicila, në Ministrinë rumune për Mjedisin e Biznesit, Tregëtinë dhe Sipërmarrjen, lidhur me mundësinë e nxitjes dhe identifikimit të përbashkët të mundësive të reja në bashkëpunimin në fushën e tregëtisë dhe ekonomisë mes Shqipërisë dhe Rumanisë. Me këtë rast u dakordësua edhe mbi organizimin së afërmi, brënda këtij viti, të Forumit të Biznesit. #DiplomaciaEkonomike

Adresa

Ambasada Shqiptare
Str.Duiliu Zamfirescu no.7,
Sector1 , Bucuresti

Tel / Fax

Tel.: +40212119829
Fax.: +40212108039
Numri i emergjences: +40 733368444

E-MAIL

embassy.bucharest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00